Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Milyen smink és színkombináció áll neked jól?

Milyen smink és színkombináció áll neked jól?


Négy kategória létezik: tavasz, nyár, ősz, tél. Ennek megfelelően tudhatod meg, milyen smink is áll jól, azaz, milyen színek passzolnak hozzád legjobban. Te melyik kategória vagy? Tudd meg!
Négy kategória létezik: a tavaszi, a nyári, az őszi és a téli.
Az, hogy melyik kategóriába tartozol, azt a bőröd-, a szemed-, és hajszíned összjátékából kapod meg.
 

 


Tavasz típusú nők:
pl. Evangeline Lilly.
Ezeknek a nőknek az arcszínük általában világos rózsaszín, a hajuk világos-vagy közepesen barna, aranyos- vagy vöröses színű.
Szemeik lehetnek kékek, zöldek, amelyekben gyakran vannak arany színű pontok, a sötét szemeknek pedig arany színű a tónusa.

Ruházat: az ilyen típusú hölgyek kisugárzását meleg, világos pasztellszínekkel lehet kihangsúlyozni, mint pl. a lazac, őszibarack, világoszöld, elefántcsont vagy mézszín.

Arcszín: nagyon vékonyan felvitt árnyalt nappali krém elegendő. A helyes árnyalatok a természetes, a világos bézs, az aranybézs és az őszibarack.

Rúzsok, szájfények: lazac, rózsafa vagy ragyogó vérnarancs színű rúzsok, szájfények.

Szem: pasztellszínű szemhéjfesték, a szempillafesték harmonizáljon a szem színével.


Nyár típusú nők: pl. Shakira.
Ebbe a típusba szőke és sötét hajú nők is tartozhatnak, a hajuknak hamvas árnyalata van. Szemeik szürkés- és zöldeskékek vagy kékeszöldek.


Ruházat: minden hűvös szín jól áll, amelynek van kékes vagy füstös árnyalata: pl. pink, fukszia, szilva és az ezüst színei. A tiszta fehér, a sötét fekete vagy a sárgás színeket inkább kerüljék.

Arcszín: rózsaszínű bézs vagy a természetes bézs alapozó.

Rúzsok, szájfények: bézs, finom pink, rózsa és vörösborszín közötti árnyalatú rúzsok, szájfények.

Szem: hűvös színekből álló szemhéjfesték, mint pl. a gyapjú fehér, a kékeszöld vagy a divatos fényes szürke, fekete kontúrceruza.
Ősz típusú nők
: pl. Cameron Diaz.
Szőke és barna hajúak is lehetnek az ősz típusú nők, de ők abban különböznek a nyár típusú nőktől, hogy velük ellentétben arcszínük aranyosan árnyalt, vörös szeplősek vagy meleg bézs barnák. Szemük zöldes vagy rozsdabarna aranyos pontokkal tarkítva.

Ruházat: a meleg színek illenek hozzájuk, az arany és a barna árnyalatai, pl. a borostyán, kukoricasárga, a dióbarna, az aranybarna vagy a valódi sötétbarna, de a világoszöld, az olíva, az olajszín és a palackzöld is passzol hozzájuk. A kékes árnyalatokat ezzel szemben ajánlatos kerülni.

Arcszín: Terracotta púder.

Rúzsok, szájfények: a narancspirostól a téglavörösön át a fahéj színű rúzsokig és szájfényig.

Szem: a barnás vagy a finom rozsda árnyalatok.


Tél típusú nők: pl. Angelina Jolie.
Bőrük porcelánfehér, hajuk sötét színű, fekete vagy sötétbarna, szemük kék, zöld, szürke, sötétbarna vagy világosbarna.

Ruházat: minden hideg, tiszta szín jól áll nekik: a fehér, a fekete, a piros, a türkiz, a lila és a citromsárga.

Arcszín: semleges vagy beige- rosé alapozó.

Rúzsok, szájfények: halvány bézs, pink, fukszia és málna színű rúzsok és szájfények.

Szem: a türkiz, az ibolyakék és a grafit színeivel hangsúlyozhatják ki. A pillantásuk még megnyerőbb lesz, ha a szemeiket ezüstös szemhéjfestékkel és fekete szemceruzával festik ki.


A kék, kékeszöld és kékesszürke szemhez az alábbi szemfestékek illenek: pezsgőszín, világosszürke, világos-rózsaszín, halványsárga, égszínkék, türkiz, levendula, mályva, ezüstszürke, szénszürke, kakaóbarna, zafírkék, acélkék, szürkéskék, királykék, bíborvörös, bordó, minden barnás árnyalat, barnásszürke, padlizsán, lila, levendula, mályva, téglaszín és a fekete.

A zöld szemhez az alábbi árnyalatokat használjuk: sárgás-zöld, bézs, sárgás-bézs, lime-zöld, olíva zöld, korall-barack, barna, terrakotta.

A barna szemhez illő szemfestékek: bézs, világosbarna, sötétbarna, capuccinó-barna, négerbarna, padlizsán-barna, kávébarna, aranybarna, burgundi, lila, királykék, mahagóni, padlizsán, szürkés-barna, acélszürke, szénszürke.
 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 50411
Hónap: 508
Nap: 16